کيک سيب

چه دوستان نازنينی دارم من ، همه دغدغه های من يک طرف ! اين پای سيب يک طرف.

ئه سرين بانو جان شرمنده که پای سيب اون سايت خوب از آب در نيومد برای جبران مافات الان دستور يک کيک سيب سريع و راحت و بی دردسر را برات مينويسم که انشالا يک دل سير کيک سيب بخوری!

سه تيغ جان تو هم خوب گوش کن مادر اين کيک سيب خيلی راحت و آسونه و خوبيش اينه که شلم شوربا است همه چيز را با هم قاطی ميکنی ديگه نميخواد اول سفيده تخم مرغ را بزنی  جوری که از کاسه نريزه بعد زرده را با شکر قاطی کنی و اينا.... همينجوری فرتی همه را با هم ميريزی هم ميزنی ميره !

موادلازم:

۳تا تخم مرغ درشت

۱/۵ پيمانه شکر

۱ پيمانه روغن

۲ پيمانه آرد

۱ قاشق غذا خوری دارچين

۱ قاشق مرباخوری نمک

۱ قاشق مرباخوری سرخالی  baking soda

 ۱ سيب درشت خرد شده يا دو تا سيب متوسط خرد شده ( زياد هم وقت نگذاريد که قطعاتش اندازه هم باشه... پخته که بشه اصلا معلوم نميشه تو کيک! «از سلسله دروس تنبلی ، chapter 1» )

۱ پيمانه  گردوی خرد شده . ( اون هم قطعاتش مهم نيست همين يک کم با دست تيکه تيکه کنيد بسه.)

تخم مرغ ها را که  خوب زديد بقيه مواد را به قول گل آقا "کشکی کتره ای" بريزيد تو ظرف و خوب هم بزنيد  .

خمير به دست آمده اصلا شبيه هيچ خمير کيکی نيست يک چيزی مثل حليم ميشه ! اينو گفتم که اگر ديديد خميرش سفت شده و دارين با قاشق به زور هم ميزنيد بدونيد اشکالی نداره.

 ته ظرف ، يا قالب کيک را چرب کنيد . ( مي توانيد ته ظرف يک ورقه کاغذ روغنی بندازيد و چربش  کنيد و مواد را بريزيد روش .اونجوری ديگه قالب کيک سابيدن نداره ! بعد از پختن کيک کاغذ روغنی را ميندازيد دور و ظرفتون را با احترام ميگذاريد سر جاش . « از سلسله دروس تنبلی  chapter2, page 86 » )

بعد حدود ۵۰ دقيقه يا يک ساعت ميگذاريد تو فر ۳۵۰ درجه !

و اما ...

و اما ...

و اما فوت کوزه گری اين کيک اين است که :

از همون موقع که دارين مواد را  مخلوط  میکنيد فر را روشن کنيد و بگذاريد حسابی داغ داغ بشه . اگر فر حسابی داغ نباشه کيک پُف نمی کنه و زحماتتون به باد ميره .

از کجا ميفهميد کيک حاضره ؟

خرجش يک خلال دندان است .

بعد از اينکه از شيشه فر سرک کشيديد ديديد کيک پف کرده و يک بوی مطبوع حاصل از سيب و دارچين به مشامتون خورد ، يعنی يک چيزی حدود نيم ساعت يا ۴۵ دقيقه بعد از ورود کيک به گرمخانه ( معادل فارسی فر)، خلال دندان مبارک را با احتياط داخل کيک فرو کنيد اگر چيزی از مواد بهش نچسبيد يعنی کيکتون پخته .

نوش جان!

  
نویسنده : مامان انار خانوم ; ساعت ٩:۱۸ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٩ اردیبهشت ،۱۳۸٤